Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 20 jul 10, 15:10
Endret: 20 jul 10, 15:11
Endret av: danan

Selfølgelig må nye sanger til. Faen så kjedelig det blir om vi skal sitte å gnu på de samme sangene sesong etter sesong. Den nye kommer til å sitte etterhvert. Hylekoret og dramaet her inne er jo i gang hver eneste gang nye sanger blir forsøkt: "Bare gi opp! Det blir ikke noe trykk, fungerer ikke!" osv osv. Hver eneste gang! Slår aldri feil. Så går det 3-4 matcher også har folk fått lært seg den nye sangen og den trøkker på likt nivå som alle andre. Dere må jo snart innse det sjøl også? Samme greia hver gang.

Keiko: Gjeeeesp! Kan du ikke bare drite i å dra opp den Fredrikstad, alkohol og kvinner sangen i hver bidige post? Vi har fått med oss hva du mener om den nå, og vi driter egentlig i hva du mener om den også. Så får du bare holde deg for øra de 3-4min iløpet av en kamp som den eller den nye sangen blir dratt i gang.

Når det gjelder forsangeren så er han ung og urutinert, men han lærer etter hver kamp. Vi får bare gi det litt tid og tålmodighet. Det er ikke akkurat kamp om å stå der å dra i gang. Folk går lei kjapt fordi det blir så mye fokus på den ene personen, og alle har delte meninger om hvordan ting skal gjøres. Det kommer seg nok etterhvert.

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

SuprasFredrikstad09


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340