Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 20 jul 10, 07:44

Opprinnelig postet av 07.04.1903

For å være helt ærlig. Den Steve Wonder låten er jævlig bra når den sitter! Trøkker på alle endelsene på sluttorda så lenge alle er med å synge. Pr dags dato er det bare supras og noen til som synger den. Da supras stod alene og sang den mot helsingborg på hovedtribuna ble det villt ekko. (Mye pga manglende folk på stadion)

Poenget mitt er at hvis alle er med å synge den, så blir den bra! Budskapet i teksta er også veldig bra! Så prøv å vær positive når nye sanger kommer, ALLTID GI DET EN SJANGSE!

 

Er litt enig i både deg og Keiko. Steve wonder sangen er bra, men har en vanskelig melodi. Samtidig så er det ikke noe tvil at stemniga detter voldsomt når nye sanger introduseres. Mest fordi folk ikke kan teksten og/eller melodien, og derfor må høre den noen ganger for å få tak i. Det blir da en vurdering stemning/nye sanger som må taes. Skal man introdusere nye sanger, må man akseptere lavere stemning en stund. Helst burde nye sanger introduseres i vinterpausa og heller arrangert sangkvelder som det ble gjort for et par år siden.

Og for å kommentere på Fredrikstad, alkohol og kvinner, har ikke noe i mot den i utgangspunktet, men legger merke til at det bare er supras som synger den, dvs den er en ren stemningsdreper, og ikke kom med at "det var så dårlig stemning fra før", dra heller da igang sanger som folk kan, feks en razzia, for å få opp stemninga.

En annen ting ang den sangen, correct me if I'm wrong, har en følese at noe av grunnen at den synges er å terge Keiko99...

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340