Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bennygullfot

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 15 jul 10, 06:09
Opprinnelig postet av danan

Opprinnelig postet av Tacchini

Om vi fortsetter å dvele på gamle sagn og myter om tribunelegender og tiden før BRH så kommer vi ingen vei. Vi må slå oss ned med det vi har nå og heller prøve å skape noe nytt. Skape nye tribunelegender og få stemningen tilbake på den måten. Sier ikke at noen av dere har feil, men det som har skjedd har skjedd. Fortiden må glemmes!

Veldig enig med Spanjolen over! Nytter ikke å gnåle om Zoran lenger, den tid er dessverre forbi. Ikke har jeg noe tro på at en sammensveisa og isolert guttegjeng på 15-20stk har ødelagt det som en gang var av stemning heller. Hvorfor skulle PH-folk slutte å synge fordi noen yngre engasjerte gutter synger og hopper av fulle krefter? Det har da heller aldri vært slik at den guttegjengen har kjefta enkeltpersoner på feltet huden full. Selfølgelig kan det bli litt hett i blant, når man føler at man gir alt av krefter på tribunen, så står det en gjeng med armene i kors noen meter bortenfor å ser dumt på deg.

Plankehaugen må satse mye mye mer på tribunelivet, det burde være hovedprioritet 1, 2 og 3! Men spørsmålet er jo hvilke tiltak som bør gjøres, det er ikke så lett.

Tiltak nr 1, burde kanskje være å skifte ut store deler av styret! Sorry om jeg tråkker noen på foten nå! Men Jaran Berg, du er kanskje en mann som er flink til å holde organisasjonen plankehaugen i gang! Men du skal være et forbilde sammen med resten av styret når det gjelder oppførsel på tribunene! Dvs, ikke sette seg ned på bortekamper, dvs synge av absolutt full hals hele kampen lang! Nå er det kanskje teit å dra frem en person av styret og legge all skyld på han! Men lederen/plankehaugens ansikt offentlig blir lett en "skyteskive". Dan, du er jo med i styret, hva er temaene på diverse "styremøter " osv?

---------------------------

Samhold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f