Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 14 jul 10, 00:17

ja der kan jeg være enig bennygulfot.. plankehaugen sitt fokus har ikke akkuratt vært med på å fremme tribunekulturen dessverre. men seff det er veldig lett for oss å sitte å klage på et forum.

 skal man gjøre noe med det så man bidra selv også..

at supras kommer til å oppleve medlemsvekst trur jeg også. jeg var med på plankehaugen sin busstur til follo på søndag å jeg må si jeg ble skremt. kjernen på ca 20 stykk som kaprer bakre delen i plankehaugen bussen koser seg med allsang av svenske kramlåtar. jeg felte faktisk en liten tåre på vei hjem:(

 satser på at supras setter opp buss tur til de nærmeste bortekampene som mjøndalen og strømmen i år ivertfall.så hvis noen har lyst til å være med på en buss tur med en litt annen faktor så er det bare å slenge seg med(hvis vi har noen ledige plasser da)vi slett ikke akkuratt å fylle en buss til verken lyn eller moss .

 det jeg syns preger plankehaugen feltet idag er at det står langt mindre mannfolk mellom 25-40 år . disse stemmene savnes sterkt! det er ikke de stemmene som kanskje er mest opptatt av tribunekultur, men det er stemmer som er glad i å stå på kamp, samhold, ta seg en pils på brygga og rett å slett ha det morro !!

kor er alle mannfolka hen? stå opp igjen!!!

---------------------------

Dont worry, be happy!!! :D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f