Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 09 jul 10, 12:41

Opprinnelig postet av 1947modell

 

 

 

Tror jeg ikke han er i stand til. Er alltid enklere å kritisere enn å konkretisere, og da fortrinnsvis konstruktivt 

 

 

Ser du ikke at det konkretiseres hver dag av mange her inne. Det er vel totalt unødvendig med gjentagelse etter gjentagelse. Les alle de andre som er enige, men la meg få utskjellinga. Det holder ikke gutten min.

 

Ettersom det nå var du som kom med masse oppgulp var det deg som var byllen jeg ønsket bukt med. Hva de øvrige forståsegpåerne mener er sånn sett urelevant. Når det er sagt er jeg verken mer eller mindre imponert over den gemene hop og dens evne til å tenke litt lengre enn nesetippen. Er en del navlebeskuende forumbrukere jeg ikke orker å vie min energi på all den tid de sikkert er hyggelige mennesker, men av en eller annen grunn går rullegardinen ned når det kommer til fotball. 

Fredrikstad og dens innbyggere er veldig flinke, på generelt grunnlag, til å kritisere og er, etter min oppfatning, i stor grad negative dersom de møter litt motgang. Man er veldig dyktige til å påpeke andres feil og mangler, men jeg er av den oppfatning at man bør feie for egen dør før man banker på døra til naboen. En annen ting som forbauser meg er evnen til å opptre saklig i diskusjoner, så fort noen er uenige faller man ned på et nivå jeg som oftest ser hos trassige ungdommer som egentlig ikke har noen forutsetning for å mene noe, men som så gjerne ønsker å bli hørt. Dette er min personlige mening og bør ikke legges andre til last. Dette er ikke min oppfatning av deg, og har således ingen ting med saken å gjøre, men når du faller ned på samme nivå med uttalelsen "gutten min" ja så mistet du litt anseelse og var et øyeblikk ikke det spøtt bedre enn mange andre her inne.

 

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340