Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 09 jul 10, 11:19

Opprinnelig postet av Tøfflus

Poeng. Man kan sikkert kritisere Aune om mån går gjennom alle kampene og ser etter eksempler på dårlig kampledelse, men saken er at etter sliteseirene mot Strømmen og Lyn har laget faktisk spilt bra. Vært bedre enn motstanderen, til tider rundspilt motstandere. At ikke vi har spillere som scorer på klare målsjanser har ingenting med kampledelse å gjøre.

Når det da ikke fins penger til å hente en opplagt målscorer, så har vi ikke annet å gjøre enn følgende alternativer:

  • Prøve å finne en på billigsalg. Lykkes sjelden.
  • Jobbe med de vi har, kanskje prøve andre på topp. Lykkes ikke det så skal vel Aune kritiseres for det også.
  • Finne på noe genialt slik at laget rundspiller andre enda mer enn Moss og Ranheim til tider ble rundspilt, og skaper så mange sjanser at selv den elendige uttellingen vi har hatt i det siste holder til å score fire mål per kamp.

Nei, seriøst - spillemessig har det vært fremgang etter de innledende kampene. Det i seg selv tyder på at Aune i det minste gjør noe riktig. Jeg mener ikke at å gjøre noe riktig er suksess i seg selv, men å rope på ny trener etter ti spilte kamper når vi har vunnet fem av dem etter drøye startvansker, det er bare destruktivt.

Gitt de spillerne vi har, og de økonomiske mulighetene for å hente forsterkninger - hva slags trener kunne hevet dette laget fra å være ett av flere topplag i divisjonen til å seile gjennom på én skøyte og likevel vinne alle kamper lett? Hva er det folk tror, egentlig? At Jose Mourinho og Guus Hiddink har veldig lyst på jobben?

 

Støttes.. Hvem vil dere ha hit?

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

18.08.2010


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340