Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 07 jul 10, 21:28

Trodde du skulle ta en pause for å lette på trykket jeg gamlefar?

Kan du ikke heller prøve å komme med noe konstruktivt? Hva skal vi gjøre bedre? Hvor lang tid vil du gi en evt ny trener? 2-3 uker? Helt greit at du renner over av frustrasjon om dagen, men jeg savner noe konkret om hva du ville gjort annerledes om du ledet dette laget.

Husk at vi møtte et Tippeligalag i dag, faktisk et meget bra Tippeligalag også. Vi er FFK, vi spiller i Adeccoligaen. På tide å stikke fingeren i jorda og forstå at vi ikke er et av norges beste lag selv om vi gjerne skulle vært det?

En annen ting som slår meg er at du er helt tyst når FFK har spilt en knallkamp, men så fort det kommer et dårlig resultat fyrer du løs. Når vi spiller bra, men ikke får med oss poeng eller mål (eks mot Ranheim) er det også treneren sin feil.

Vi har de spillerne vi har, det får vi ikke gjort noe med. Såvidt jeg kan se bruker vi de beste spillerne vi har også. Jeg er enig med deg om at spillet de første 4-5 kampene i år var under enhver kritikk, men det er stor fremgang siden den gang. Nå får vi straks inn noen nye spillere også (Gilmak, Lala, Elvestad i kampform, og forhåpentligvis Gamboa), så vi får satse på at målene og resultatene kommer snart.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340