Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 05 jul 10, 14:51

Opprinnelig postet av Plankehue

Jeg kan forsatt ikke se denn store hals huggingen av lasse. Han var ikke bedre eller dårligere enn resten av laget.

Han har akkurat kommet fra skade, maslin er skadet, han tredje som jeg ikke husker navn på ble skadde i helsingborg kampen og sette på Bjørn Erik Kristiansen så vi jo hvor bra det gikk i helsingborg kampen ( ikke at jeg krtiserer han, trur ikke han er klar for dette nivået nå).

Men hvergang lasse gjør en feil så blir jo et sikkelig hyle kor uten like og jeg syns han ikke fortjener det. Fordi når han står bra, så står folk å heier og er fornøyd, men gir han ingen kredd etter kampen.

Sån jeg så det i går, var forsvare fra værende i hele kampen midtbanen var en vits. Rafm ble ikke brukt så mye og hadde ikke dagen sin ( man kan ikke forvente at han skal stor spille hver kamp, han er ung og uefranre). Så da legger jeg mye av skylde på RAMBERG, ANDERSON OG Tomassen( i den rekkefølgen). Det jeg kunne se i går var at spissene Celso og Askar måtte jobbe mye av tiden på midtbanen. Celso scoret 2 mål, og jobbet hardt. Askar syns jeg ble løpende mye, men fikk lite hjelp av midt banen så det så ut til at han løpe som en hodeløs høne.

Når midtbane og forsvar svikter, så blir det vanskelig for keeper og spissene.

 

 

Er enig med deg her angående Lasse..Igår hadde Thomassen ikke dagen sin hvertfall, synes han gjorde en del feilpasninger, og Ramberg synes jeg ble løpende mye imellom..

Greit at vi som publikum har rett og lov til å si ifra når laget ikke gjør det bra, vi har yttringsfrihet her i landet, men tror dere det hjelper på spillerne at vi piper og buer på dem? Det er i slike situasjoner de trenger støtte og ikke halshugges.'

Vet forøvrig at Brevik er veldig flink til å kritisere Lasse, har da hørt en del på han på radion under kamper og sånn Tongue out

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

18.08.2010


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340