Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 13 jun 10, 12:10
Endret: 13 jun 10, 12:22
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av ffk1903

Opprinnelig postet av Plankekæll
Det kan jo hende det er snakk om sju timer tur/retur da?

Den tanken streifet meg ikke en gang :p Men ettersom han skrev at de satt i seks-syv timer til Kristiansund, så tolket jeg det automatisk som én vei. Men logisk må jo være tur/retur, og 3-3,5 busstur en vei, er virkelig det så mye å gnåle om?

Det er nok snakk om tur/retur, ja. Synes sju timer en vei hørtes helt urimelig ut.

3 1/2 time en vei er virkelig ikke noe å sutre over. Til sammenligning tar bussturen fra Tromsø til Sortland fem timer en vei: http://kart.gulesider.no/m/p44As

Leste artikkelen i gårsdagens Adressa, og snyes Perry sutret fælt. Anklaget NFF for kameraderi og bevisst favorisering av TIL. Argumenterte sågar med at for Ranheim kunne dette gjøres til folkefest med åpning av den nye banen og så videre (de har jo spilt i Abrahallen i vår, mens den nye banen på Ranheim har blitt gjort klar). Som om det er NFFs oppgave å lage skøy for Ranheim. Per dags dato er de ikke en småklubb - de er nummer to i førstedivisjon!

PS: Denne krangelen mellom forbundet og Perry er nok et eksempel på hvorfor også hjemme/borte bør TREKKES fra og med fjerde runde. Hvert eneste år er det noen som syter og føler seg urettferdig behandlet. For min del må gjerne tredje runde trekkes også. Første og andre runde - folkefest for småklubber i 2. og 3. divisjon.  Tredje runde og utover - en seriøs turnering bestående av profesjonelle og halvprofesjonelle klubber.

 

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340