Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 03 jun 10, 13:02

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Ja, til ett viss nivå kanskje, men har vi ønske om å være en ledende klubb i Norge må vi også hente inn nytt og godt blod også. Hvis ikke tipper jeg vi blir en farmerklubb for større klubber og selv blir en evig ingenmannsland klubb.....

Det å kjøpe seg til suksess er i det lange løp totalt, helt og holdent og på alle måter uinteressant. Vi vil aldri ha økonomi som vil være i nærheten av det som trengs for å ha også langvarig suksess med denne strategien.

Vår rekrutteringsbasis må ligge lokalt i det store og det hele.

Uten bred lokal tilknytning kan vi bare glemme lojalt publikum, og derigjennom kan vi bare glemme forutsigbar, bærekraftig økonomi, og derigjennom brytes kjøpesuksess ned.

Vi må konkurrere om talenter ved å etablere oss i toppen av norsk fotball, og bli kjent for den kompromissløse FFK-stilen - Stilen som står i kontrast til 95% av norsk fotball gjerrigknarkfotball. Vi må tilby stabil og forutsigbar lønnspolitikk og tilby spillere et karriereforløp. Vi vil aldri kunne lage festfotball uten å forholde oss til realitetene: FFK har for svakt økonomisk grunnlag til å overby andre klubber i Norge.

Nei, legg heller ressurser i lokalt plasserte spillere og trenere; da vil vi få en utvikling vi kan leve med i 30 år, og ikke en utvikling vi bare kan leve med i 2-3 år.

Det desidert viktigste for FFK akkurat nå er å få skikk på økonomi, og få dreid drift over til å bli bærekraftig robust og forutsigbar.

Denne sesongens resultater vil bare stå som en fotnote i fotballhistorien hvis vi går på snørra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340