Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 01 jun 10, 23:08
Endret: 01 jun 10, 23:31
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Håper faktisk at FFK ikke bruker penger på spillere i det kommende vinduet. Klubben har pr i dag ikke råd til spillere som vil forsterke oss neste sesong om vi rykker opp. Ikke er vi attraktive nok heller.

Jeg er helt totalt uenig, og mener det er soleklart at FFK bør hente forsterkninger i sommer. Nå har vi allerede en spiss ute med skade, og når karantene kommer på rekke og rad, så vil vi merke at stallen er svært tynn. Faktisk kan det hende at forsterkninger må til for at FFK i det hele tatt skal klare å rykke opp.

I tillegg er jeg tilhenger av å hente noen spillere i stort sett hvert eneste overgangsvindu. Det er sånn man videreutvikler laget, og FFK mangler åpenbart kompetanse i noen posisjoner. En defensiv midtbanespiller (Thomassen har dog overrasket!), en spiss og høyreback er mangelvare i dagens stall. I tillegg har vi ingen rendyrket venstre kantspiller (Andersson er ving). Vi kan ikke hente alt dette i sommer, men vi må starte forsterkningsprosessen allerede nå, slik at noen nye spillerne blir spilt inn før et eventuelt opprykk.

Du har helt rett i at FFK trolig ikke er like attraktive lenger, men det gjelder stort sett for de velkjente navnene som vi uansett ikke har råd til. Nå må FFK være lure i overgangsvinduet og hente unge spillere med potensial fremfor dyrekjøpte Nordliekjøp ala Andersson og Valencia. Det betyr at det trolig vil bli sett mot Afrika og/eller Midt- og Sør-amerika i sommer.

Jeg tror faktisk vi vil se stor overgangsaktivitet både inn og ut fra FFK i sommer!

Opprinnelig postet av thorsen

Litt sårt tema, men hva er folkets mening på Borges?

Jeg vet dette er som å banne i kirka, men jeg sier det likevel:

Dersom det er interesse for Borges i sommer, så bør FFK faktisk vurdere å selge ham!

Det er i sommervinduene det er størst aktivitet internasjonalt.

I utgangspunktet mener jeg det er riktig av FFK nekte Borges landslagsspill i én kamp (som de innledningsvis gjorde), og heller la ham fokusere på Fredrikstad. Han er en nøkkelspiller for oss, og et opprykk for FFK er mye viktigere enn å la Borges vise seg frem på landslaget.

Når det er sagt, så tror jeg ikke det vil være så vanskelig å erstatte Borges som folk tror. Borges besitter åpenbart kvaliteter, og er en utrolig spiller i visse faser av spillet, men han er også svært svak på andre områder. For eksempel er han altfor dårlig defensivt, og han sliter fortsatt med tempoet. Borges flytter beina for sakte!

I stedet for Borges tror jeg det er mulig å finne en mer rendyrket spiller som passer bedre til FFKs spillestil og den norske fotballen. Det betyr igjen at FFK kan komme styrket ut ved å selge Borges, da dette kan frigjøre midler til å hente inn et par-tre andre, rendyrkede spillere i stedet.

Noen må ut i sommer for at FFK skal kunne forsterke, og da er jo spillere som Borges, Wallace og Thomassen dessverre de mest attraktive, mens spillere som Tegström og Valencia garantert får lov til å gå om de finner seg andre arbeidsgivere (uten at FFK kan forvente å få noen kroner ved salg).

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340