Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 07 mai 10, 08:54

At han trekker fram Stabæk som et eksempel, viser vel hvor mye det laget har tapt seg denne sesongen. Som jeg nevnte i denne tråden før kampen (i forbindelse med at en mente spissene våre burde presse forsvarerne mer når de hadde ballen) så har nettopp Stabæk til tider vært veldig bevisste på å presse motstanderens forsvar høyt i lange perioder.

Dog er det ingen tvil om at Lafton generelt sett har et poeng. Spillet i Adeccoligaen er mer oppjaget og mer preget av dueller. Balltempoet er nok høyere i TL, men det skyldes bedre presisjon. Det er opplagt at det er en tilvenningsprosess for ethvert lag som går opp eller ned en divisjon.

Det er verdt å merke seg at han også påpeker at det vanskeligste med å møte Tippeligalag er at de angriper som en samlet enhet, altså at alle på laget har sine oppgaver også offensivt, og deltar aktivt i et angrep. Nettopp dette burde jo FFK egentlig være i stand til i større grad enn de de fleste lagene i Adeccodassen. Dessverre virker det som en del spillere rett og slett er veldig uinspirerte. Det er ganske irriterende å se.

Digresjon:

Vi må regne med at tilskuertallene hjemme på Fredrikstad Stadion nok vil dale om ikke laget hever seg. Men samtidig, slik jeg ser det: Dersom Plankehaugen nå tar litt mer initiativ til å dra med seg langsidene, ofte, i stedet for å krangle internt om hvilken shalalala-sang vi skal synge nå, så kan man få med seg en god del av de 5000-6000 som faktisk kommer på kamp, til å gi spillerne inspirasjon. Det er ikke kun trenerens oppgave å mane spillerne til innsats. Mitt bidrag blir å komme hjem til kampen mot Sogndal og skrike lungene ut av meg før jeg drar tilbake til Trondheim.

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f