Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

svartoghvit

Juniorspiller

Ble medlem: 12 apr 06
Innlegg: 113

Lagt til: 06 mai 10, 13:05

Opprinnelig postet av mysthical

Sikkert noen som vet mer om dette prosjektet og de kan jo komme med det de vet

Dette er faktisk et prosjekt som vi har holdt på med en stund, deltagere her har vært NSA, EngaTifo og Kjernen/TT05. Vi startet opp med møter i begynnelsen av februar og målet med dette er å få på plass et nytt tribunereglement vedrørende bruk av pyroteknisk materiale på norske tribuner. Målet var å få til blussing i runde 2 og 3 på henholdsvis Lerkendal og Ullevål. Vi hadde befaring med brannvesen, politi og RBK som alle ga sin tilslutning til at dette kunne gjennomføres på vår tribune. Vi fikk imidlertid ikke gjennomført dette i runde 2 pga noen uklarheter rundt søknadsfrister etc.

EngaTifo fikk avslag fra NFF om bruk av pyro i runde 3, NFF kom opp med en rekke momenter som ikke hadde vært nevnt tidligere. Det var like før hele prosjektet falt sammen, men vi ble enige om å fortsette å jobbe for dette hos oss og fikk endelig gjennomført det  i går.

Sikkerheten har blitt satt fremst her, vi hadde avsperrete områder, utvalgte personer til å blusse, infoskriv hengt opp ved alle innganger og trappeoppganger til tribunen, samt utplassering av egne vakter ved hvert blusseområde og ei sinkbøtte fylt med sand hvor blusset skal plasseres etter bruk.

Vi stilte imidlertid et krav om at plassering av bluss skulle vi ha frihet til å gjøre selv, dette var for oss et ufravikelig krav.

Det hele gikk utrolig smertefritt og så rimelig stilig ut. Nå får vi se hvor veien går videre. Det er endel harde nøtter å knekke i forbundet før alt er som vi ønsker at det skal være. Om det er noen som har spørsmål ta dette på pm.

---------------------------

Trofast kvit og svart te døden tar mæ...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f