Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 06 mai 10, 00:39

Utrolig skuffa over 0-0 i dag. Vi spiller ganske bra fram til 16 meteren, men siste pasningen er for dårlig gang på gang og mange potensielt gode angrep render ut i ingenting på grunn av det. Det positive i dag er at vi prøve å spille, vi klarer å holde ballen mer langs bakken og vi kommer en del rundt på sidene. Det negative er at vi møter et lag som jeg mener er det dårligste vi har møtt i år, de hadde noen litt farlige spillere framover, men de ga oss masse rom og de var dårlige defensivt, noe også tidligere resultater bekrefter. At vi klarer å gå av banen uten mål mot det laget der er altfor dårlig, positivt at vi skaper sjanser, burde skapt mange flere med litt bedre siste pasninger og innlegg, og burde scoret minst ett mål på en av de sjansene vi hadde! Veldig skuffa over det.

Er også veldig skuffa over noen av spillerne våre, kanskje mest Borges og Wallace, rett og slett fordi jeg forventer mye mer av dem. Begge virker umotiverte, eller så har de rett og slett blitt mye dårligere i løpet av vinteren, velger å tro det er det første. Her har trenerteamet en jobb å gjøre med disse to, hvorfor presterer de ikke i nærheten av sitt nivå? Vi må få ut mer av våre beste spillere, nå fremstår de som middelmådigheter.

Den neste spilleren jeg er misfornøyd med fortjener et eget avsnitt, for den mannen skuffer så kraftig at jeg får nesten lyst til å filleriste han! Jeg snakker selvfølgelig om Andersson. Han har nå spilt helt elendig i alle årets kamper, har riktignok scoret tre mål, men det er ikke i nærheten av å veie opp for hans elendige prestasjoner utenom målene. Han er ikke rask lengre, slik han var før de to kneskadene han hadde i Godset. Han eier ikke teknikk, klarer sjelden å ta i mot ballen, slår upresise pasninger og tar ofte feil valg. Er elendig i gjenvinningsfasen, lager nesten alltid frispark om han er i en duell, presser svært sjelden ballfører om de ikke tilfeldigvis løper inn i hans intimsone da. Går sjelden på løp, starter noen ganger i bakrom, men sjelden rask nok og/eller flink nok til å time løpet til at det blir noe ut av det. Husker ikke åssen de tre målene hans har vært, tipper de har vært servert på et sølvfat? I tillegg til alt som allerede er nevnt så har han ingen innsats, virker på meg som han kun er på banen fordi han får betalt for det, er ingen passion, ingen glød, ingen spilleglede. Jeg gremmes over millonene vi har kastet bort på Andersson. Nå håper jeg Aune snart kan vise litt karakter og ta noen vanskelige avgjørelser, for vi kan ikke ha spillere som Andersson på banen, det gagner ikke laget på kortsikt og det gagner hvertfall ikke klubben på langsikt, men er mulig Aune sikter mot noe annet? Skuffa.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f