Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 20 apr 10, 04:02

Opprinnelig postet av Holters

Vi har mange kvalitetsspillere, men om stallen er godt nok komponert stiller jeg store spørsmåltegn ved. Det hjelper ikke å ha mange gode individer om lagsammensetningen ikke er god nok. Det er ikke hvor profilert navnet er eller lønningsposen som avgjør kvaliteten.

Det er der treneren kommer inn. Det er han som skal samkjøre spillerene, ha en spilleplan, få spillerene til å tro på den spilleplanen, få spillerene til å gjennomføre den spilleplanen, desuten skal han lede laget under kamp. Ta taktiske grep underveis om ting ikke funker, bytter osv.  Her mener jeg TFA har falt totalt igjennom.

 

Opprinnelig postet av Holters

 

Mitt poeng er uansett det samme som jeg frontet før sesong: Jeg fryktet at folk ville tro at Adeccoligaen ville bli en dans på roser, men så lett er det faktisk ikke. Jeg gikk hardt og ofte ut og sa at FFK ikke burde gå ut med opprykk som målsetting, da dette bare ville bite klubben i baken om det skulle butte imot. Allerede etter tre (!!) serierunder har folk begynt å miste tålmodigheten. Det forteller alt.

Jeg mista all tru på opprykk i år da TFA tok over, men så dårlig som guttane har spilt i de 3 første kampene hadde jeg aldri forventa, spesielt etter jeg så kampene mot Lyn og Moss... Fortsetter det spillet, går det rett ned i 2. div...

Opprinnelig postet av Holters

FFK må skynde seg langsomt, bygge et godt økonomisk fundament, og bygge opp et nytt lag fra bunnen av.

Tåler Fredrikstadpublikumet at FFK rykker videre ned til 2 div da ? FFKs viktigste intektskilde

Jeg syns klubben bør se litt på hva den vil. Vil den være en toppklubb, må det satses. Hvis den er fornøyd med å være en breddeklubb må det komuniseres utad, med den publikums-svikten det medfører

 

Opprinnelig postet av Holters

I tillegg er det jaggu på tide at det sportslige følger opp det styret sier vi skal gjøre: Satse på ungguttene! Både Rafn og Becken spilte mye i treningskampene, ingen av de fikk kortere innhopp enn tyve minutter når de var innbyttere, men så fort det blir alvor, så får de ikke sjansen. Det er frustrerende å observere. Hvorfor Valencia, uten én fullført trening på tre uker, ble foretrukket på bekostning av Rafn i går fatter jeg ikke.

Hvis unggutta ikke får sjansen nå, når skal de da få den?

Spot on...

Opprinnelig postet av Holters

Til slutt vil jeg også understreke én ting: Det har bare gått tre kamper! Det er ingen krise så langt. Matta på stadion er dårlig, og det petimeter angrepsspillet FFK drev med i treningskampene kommer ikke til sin rett. I lokaloppgjør har FFK alltid vært dårlige, så et tap mot Sarpsborg kom vel nesten som forventet.

Joda,  for folk ser at det dårlige spillet og den dårlige instatsen fra i fjor fortsetter, desuten ble det jo sagt akuratt det samme i fjor, "det er ikke krise enda, det er x antall kamper igjen"....

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340