Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 19 apr 10, 23:29

Selvfølgelig er folk i sin fulle rett til å rope hva de vil. Hvis dere vil pipe ut spillerne, så velbekomme. Det er dere i deres fulle rett til. Og spesielt når dere har betalt masse penger for å dra på kampen. Ja, enkelte har jo nesten vært nødt til å sløse bort masse penger på det....

Men hvis dere tror dere hjelper laget noe, så tar dere feil. Dere oppnår lite annet enn å få ut frustrasjon, noe som er lite givende og inspirerende for de elleve som er ute på banen.

Jeg kan bli frustrert og forbanna når laget spiller dårlig (ble ofte det i 2009), men har aldri buet på egne spillere. Håper aldri jeg faller ned på det nivået.

Syns det er synd at vi lever i et samfunn hvor alt det negative blir trukket frem. Det hadde vært interessant å gjort et forsøk. Den ene kampen buer supporterne for hver feilpasning, en annen kamp applauderer de for hver gode pasning. Skulle vært spennende, i ren Hjernevask-stil, å målt selvtillitnivået på spillerne.

Mitt poeng er: Når du har betalt for å dra på kamp kan du pipe så mye du vil. Kjør på, full pupp. Men hvis man ønsker å hjelpe laget til seier, syns jeg man burde tenke seg om to ganger.

God natt. :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340