Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 19 apr 10, 22:45

Odillon har èn ekstrem egenskap, og det er som nevnt farten. Det går dømrade fort.

Men utenom det har han nok fortsatt mye å lære, både om avslutninger på de mulighetene han kommer til og i fotballspillet generellt. Jeg mener han kan bli flinkere til å time og vinkle løpa sine. Samt hvordan han løser andre situasjoner der han ikke kan springe fra noen.

Når det er sagt, så har jeg ikke sett ham mye i år, men i det jeg har sett synes jeg det virker som om han har tatt flere riktige skritt fremover. Nå scorer han jo mål også, så kanskje det løsner med avslutningene han slet en del med i fjor.

Forhåpentligvis vil han fortsette utviklingen, og om han får sjangsen kan han godt sette en støkk i hvilket som helst 1. divisjonsforsvar. Særlig om vi leder, og de må presse høyt kunne det vært artig sett ham på banen. Så lenge det er bakrom, er han en trussel mot hvem som helst.

Men at Odillon skal overta ansvaret til folk som Anderson og Tegstrøm, det har jeg liten tro på denne sesongen. Vi kommer nok sjelden til å møte lag som spiller spesielt høyt med forsvaret sitt i år..

Men, om tar jeg feil og vi får ett nytt lynraskt alternativ på topp, skal jeg applaudere ham inn med verdens største smil!

---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340