Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tripod-

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 12

Lagt til: 19 apr 10, 01:13

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av tripod-

Rørende ord Lunddesign. Måter du prøver å fremstille Ramberg som en slags braveheart. Kan ikke se en god grunn til at dette svaret i nettmøte skal føre med seg noe positivt.  Ramberg og mange av de andre spillerene skylder på alle andre enn de selv, pinlig å se på.

Ramberg har vært elendig på banen i år, og har ikke gjort annet enn å spre dritt og galle i organisasjonen. Få han vekk før han bidrar til at denne skuta synker enda lavere. 

Greier du å se framover? Du henger jo stadig fast i sesongen 2009. Til informasjon; Den er over og det er neste sesong først og fremst og framtida i klubben deretter som bør være fokus.

Ramberg er, med meget god grunn, bekymret for framtida til klubben. Akkurat som PAC (du syns vel han også er uproff og stadig i media og syter). At du stadig henger deg opp i "snøen som falt ifjor" viser bare at du ikke eier vyer for framtida til klubben, akkurat som de fleste som sitter i FFK-styret. Håper du ikke har planer om å stille til valg på noe som har med FFK å gjøre. For å koble til navnet på tråden:Problemet til klubben er ikke Ramberg og Kvisvik, men folk som deg. Du sitter ikke i styret vel???

Hans Erik Ramberg var ærlig, det er mer enn vi kan si om de han kritiserer. Hansi står fram med synspunkter som han deler med 90% av spillestallen, de fleste ansatte i admin, brorparten av klubbens medlemmer, og som har blitt presentert for "ledelsen" internt uten resultat. At han nå svarer ærlig på direkte spørsmål fra supportere er en annen måte og bli hørt på. 

Den dritt og galle som blir spredd i FFK-organisasjonen er det IKKE Hansi som står for, og om du tror alt ordner seg om Hansi forsvinner, så er du jaggu tjukkere i huet enn jeg trodde.

P.S. Tror du Torjusen trakk seg idag p.g.a. svarene Hansi ga på nettmøtet? Se artikkelen på forsiden her på ffksupporter.net 

 

Vi ser jo hvor bra det har blitt når spillerene har fått viljen sin og Tom Nordlie er borte. Du er treg, men begynner det snart å gå opp for deg også hvor problemet sitter? 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f