Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 19 apr 10, 00:26

Mange ampre svar på mitt forrige innlegg ser jeg. Forstår dette til dels og skjønner at folk ønsker å være positive. Dessverre viser seriestarten at frykten ikke var ubegrunnet. Argumentene mot Aune er mange, bla:

- Elendige sportslige resultater (og prestasjoner). Klart lavest poengsnitt av våre tre hovedtrenere i fjor. Spillemessig katastrofe i år.

- Ingen plan/spillestil. Med det spillematerialet FFK besitter skal kamper som mot Særp og Mjøndalen nesten ikke være mulig. Spillerene aner jo ikke hva de skal gjøre utpå der! Ingen tar ansvar.

- Mangel på respekt. Etter å ha vært kjegleflytter og "kompis" under Grönis og Tom skal han plutselig være den autoritære lederen. Hvis mannen har et budskap til spillerene, så er det åpenbart at dette ikke når frem. 

Når dette er sagt, så er det lite vi kan gjøre utenom å håpe at det snur. Cash til noen ny trener finnes ikke, og klubben må nå tenke langsiktig og økonomisk forsvarlig. Hvis det ikke kommer inn eksterne midler så har trolig ikke klubben noe annet valg enn å fortsette med dagens løsning. De av supporterene som regnet med å cruise gjennom årets addeccoliga bør i så fall justere forventningene noe ned....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340