Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 18 apr 10, 22:08

Opprinnelig postet av Holters

Jeg er ikke så sikker på om det er en ny trener vi trenger med det første. FFK spilte bra fotball i treningskampene, men virker å ha en mental blokk så langt i sesongen. Det er heller ikke til å legge skjul på at Aune & Co har en vanskelig jobb når stallen er så tynn som nå. Det er svært få grep de kan gjøre fra kamp til kamp, og man sitter ikke med innbyttere som kan komme inn og endre kampbildet.

Hovedproblemet med for liten stall slik jeg ser det, er at det blir for liten konkurranse om plassene. Dermed blir det ikke samme intenisteten på treningene. Da får en heller ikke noen utvikling.

Uten sammeligning forøvrig, så har jeg trent to håndballag i to år nå. Det ene laget er vi 22 spillere. Det andre laget 11 spillere. Har gjort veldig mye likt med de to lagene. Det ene laget har hatt en veldig bra utvikling, mens det andre har ikke utviklet seg noe i det hele tatt. Sier seg selv hvilket lag som har blitt best.

Men noe Aune må ta tak i er samspillet. Men her har også spillerene et ansvar. De må da se selv at det ikke går å smelle lange (upresise) balle fra forsvaret på førstebevegelsen på topp.

---------------------------

Fredd


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340