Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 17 apr 10, 14:01
Endret: 17 apr 10, 14:03
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Gardarson

Jeg blir skuffa om ikke Odillion starter kampen på bekostning av Tegstrøm. Da vil vi få to spillere med ekstrem fart på topp og med Borges som strør pasninger i bakrom bør det bli målkalas!

Og hvem skal holde på ballen? Hvem skal være oppspillspunktet?

Tegan er ingen strålende duellspiller eller oppspillspunkt, men han er bedre på det enn Andersson. Sistnevnte har i det hele tatt helt vært skuffende svak i banespillet siden han ankom klubben. Men Andersson scorer mål, og det er jo en viktig egenskap. Han kan være ræva og usynlig en hel kamp, men likevel putte når han får sjansen.

I løpet av treningskampene, så viste Tegan at han kan hvis han vil. Jeg ble til tider imponert over innsatsen han la ned, men dessverre har kampene mot Alta og Sarpsborg vært dårligere enn hele oppkjøringen. Det gjelder selvsagt å få det ut i kamp, og det er mulig Tegan aldri mentalt vil klare det, men jeg synes vi bør vise ham mer tillit enn å vrake ham allerede etter to seriekamper. For når vi bruker Tegan riktig, og spiller på det han er god på, så har han vist glimt av at han kan fungere og være bra.

Vi har ikke bredde til å vrake, vrake, vrake alt som er etter to middelmådige kamper!

(Men Odillon har egenskaper som tilsier at han bør være på benken. Da må han tas opp i A-stallen. Det samme har Singh, og han har allerede profesjonell kontrakt).

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340