Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Freeshen

Knøttespiller

Ble medlem: 14 mai 09
Innlegg: 27

Lagt til: 15 apr 10, 14:04
Endret: 15 apr 10, 14:16
Endret av: Rey

Til Ffkgutt1:

Hehe, rekti, rekti! 

Det er riktig som du sier. Det er helt klart at Mr.Friday, som jeg er 98% sikker på er BRH, prøver å pendle diskusjonen over på Supras, og resten biter rett på og skriker etter blod.

Opprinnelig postet av keiko99

ultras er ultras samme hva dem kaller seg... greit at supras mener dem er snill osv, men det sa BRH også da dem starta... enkelt og si sånt

Til deg, Keiko:

Supras er en gjeng som for det meste er i 16-19 års alderen. De som står på feltet, og som har sett Supras/snakket med folk i Supras, kan se at ingen av oss er noen skumle slosskjemper! Jeg kan garantere at disse gutta er ordentlig koselige gutter hele gjengen! Det eneste vi er ute etter er å få opp stemninga på stadion. Jeg vil gjerne gi deg et lite tips Keiko. Lær deg forskjellen på Ultras og Casuals, for den forskjellen er så ubeskrivelig stor.

Opprinnelig postet av kratos

Nei, men når man ser på historien med BRH, så er det bedre føre var denne gangen. Stå gjerne sammen som en gjeng, men dropp grupperingen. BRH kom med akuratt de samme argumentene i 2006...

Til Kratos:

Jeg skjønner at du er skeptisk til en ny gruppering som sa det samme som BRH gjorde når de starta, og det har jeg full forståelse for. Men jeg vil at du skal se forskjellen. Supras har starta med et så godt utgangspunkt:

- Supras har et veldig godt samarbeid med Plankehaugen.

- Supras ble betegnet som "kanskje det eneste lyspunktet i 2009-sessongen" i årets siste utgave av Plankehaugens medlemsblad. Det var det Jaran Berg som skrev.

- Supras har fått skryt og cred av hele FFK-systemet. (Inkludert Svein Erik Waters)

- Supras har fått skryt i avisa for å støtte FBK både på borte og hjemmebane.

- Supras har også i hele vinter støttet Stjernen, og vi blir også satt stor pris på i hallen, av Red Stars.

- Det er det gutta i Supras som står for all TIFO her i byen, enten det er for FFK, Stjernen eller FBK.

Supras Fredrikstad har enda ikke vært i bråk, trøbbel eller lignene, og jeg tror ikke noen har opplevd noe negativt ved oss.

Sorry hvis jeg driver veldig reklame her, men jeg blir bare så fryktelig frustrert når folk prøver å legge skylda på folk/grupperinger som ikke har gjort noe negativt. 

I Trondheim finner vi pr dags dato kanskje norges beste supportere. De har et veldig godt samarbeid med "Ultras Nidaros", som er norges største ultrasgruppering. Jeg håper Plankehaugen og Supras Fredrikstad kan få til noe av det samme! Tenk positivt folkens, så kan dette bli bra!

Edit: Quote feil-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f