Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 14 apr 10, 10:51

Ordet hat er et veldig ømfintelig ord. Vi kan f.eks si det i sammenheng med en diskusjon og kanskje fra tribunene "Hater Sarpsborg-by" osv., men da er det jo kontrollert og stemningen ligger liksom der. "Hatet" varer jo bare i 90 min + tilleggstid for min del, deretter går det over til å bare mislike Sarpsborg-by.

Derimot, når det blir frontet på en banner med en "Fuck You"-finger, bluss og et mannskap av FFK-supportere - så blir det i helt feil setting. Det blir mye mer aggressivt, og slikt kan ikke forekomme. Det må jo være en eller annen form for godkjenning på hva slags bannere og lignende man kan bruke når man skal gå offentlig med dem, når man representerer FFK?

Skal gi Sarpingen creds, selvom det er jævlig stygt. Da snakker jeg om det skiltet etter rundkjøringen ved Biltema i Sarp. Der har de bare klistret over Fredrikstad og det står nå "Den andre byen". Det er stygt gjort, men det er jo også vittig, og man trekker jo litt på smilebåndet. Slike kampanjer er mye mer smakfullt enn en stor stygg banner.

Uansett: er noen som trekker i noen tråder her, som ikke har bena planta helt på jorda når slike aksjoner kan forekomme..

 

---------------------------

2010: The new era begins.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f