Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

freud

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 07
Innlegg: 115

Lagt til: 14 apr 10, 10:27

Opprinnelig postet av Emiel

Jeg håper inderlig at Plankehaugns medlemmer slipper å stemme deg ut av styret, dette bør du innse selv og trekke deg fra styrevervet øyeblikkelig.

For min del kan du gjerne ha hvilke meninger du vil og også fronte de i de fora du ønsker. Men når du har tatt på deg en rolle som f.eks styremedlem i PH så forplikter dette. På tide å ta sin hatt å gå

Jeg står nå ovenfor et veivalg:

1. Melde meg ut av Plankehaugen (hadde tenkt å gjøre det etter banner-saken i fjor, men valgte å bli med videre). Ønsker ikke å bli identifisert med slike holdninger som Danan synliggjør i sine innlegg.

2. Stille opp på mitt første møte i PH og bidra til å stemme han ut. Har ikke noe imot personen bak kicket Danan (kan jo ikke det, kjenner ham ikke), men misliker sterkt slike holdninger:

- Holdning 1: Gå gjennom Sarpsborg sentrum med tente bluss og banner med "Hater Sarpsborg by" og knyttet neve. Og så kalle det fredsmarsj??????????
Jeg vil være FFK-patriot, ikke en som skal reise rundt og hate alle andre.

- Holdning 2: Forholde seg til bluss på en så lempfeldig måte på tvers av bestemmelser i FFK og Plankehaugen ( og NFF). Bare det å ha med bluss i en pose, sette den fra seg og si at "det var ikke jeg som delte ut"........

 

---------------------------

Leeds beating Manchester United will be my best moment of 2010!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f