Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 13 apr 10, 20:01

Opprinnelig postet av MrFriday

bla-bla-bla. "Diverse om Supras"



Vi (Supras) har latt være å skrive noe her for ikke å lage mer drama enn nødvendig.  Vet også at det er svært upopulært blant BRHere at vi skriver inn her (ja vi skjønner alle at du er Brigadegutt mrfriday). Frykter rett å slett for egen sikkerhet. Det var rimelig ampert på tribunen mellom Supras/BRH på søndag, vi vet hva enkelte av dem er i stand til og vi vil ikke blandes inn i det.

Jeg velger likevel å svare for meg selv og IKKE på Supras sine vegne.

Min versjon:
Supras Fredrikstad, "gladbussen", Red Beavers og Brigade RødHvit var alle inviterte til å varme opp på Premier Pub i Sarpsborg før kamp. Planen var å rusle samla mot stadion i 3 tida. Vi var vel omtrent 40-50stk ymse FFKsupportere som gikk samla med sang og en god del kontrollert pyro, stemninga var god og humøret på topp. Jeg skal ikke nekte for at jeg hadde med meg bluss i en pose som var ment å fyre av på vei til stadion, jeg har ingenting å skjule. De Supraser og øvrige tilhengerne som fyrte av kontrollerte bruken av det, ingen kasting eller uforsvarlig pyring, bare god stemning. Sarpingene sa sjøl at de synes FFK-toget så fett ut og at det bare virka som god stemning i marsjen mot Stadion, helt til enkelte 3-4 fehuer kastet blussene mot/inn byggninger og fløy på folk.

I det vi nærmer oss Dickens er det 3-4 personer som går langt over grensen. Et par bluss blir kastet mot Dickens og en annen café i nærheten. Når vi passerer Dickens er det en Sarping eller 2 som tar til motmæle og flyr mot "pøblene", noe som fører til en smell med en 4-5 involverte personer, inkludert et par Sarpinger. Et par av de kraftigere mannfolka i FFK-toget prøver å bryte opp slåsskampen, mens resterende fra Fredrikstad rømmer fra situasjonen og setter kursen mot stadion. Det hele varer i maks et halvt minutt. På veien mot stadion er det også enkelte av de omtalte 3-4 "pøblene" som gjør hærverk på parkerte bil(er) langs veien.

Supras Fredrikstad tar selvfølgelig stor avstand fra hele bråket og vil ikke bli innblandet eller forbundet med hendelsen, eller lignende hendelser i fremtiden. Vi har nå lært hvem vi ikke vil ha noe forhold til på kampdager og hvilken gruppe vi ikke ønsker samarbeid med framover.

Historien kan backes opp av Beavers, Gladbussen og vitner i nærheten. Supras består av ungutter helt ned i 16årsalderen å har ingen intensjon om å oppsøke bråk. Det vet de som kjenner til oss. Vi er unge og glade men uten fare!

Peace out - For egen regning /danan

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

SuprasFredrikstad09


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340