Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

IxiO

Knøttespiller

Ble medlem: 04 nov 09
Innlegg: 68

Lagt til: 12 apr 10, 11:13

Opprinnelig postet av Rey

På tide å se fremover igjen. Vil egentlig ikke ha så mange forandringer på laget. Lasse Staw bør fortsatt stå i mål. Ingen vits å bytte keeper etter to kamper. Eneste endringen jeg vil ha er Valencia inn på venstre kant hvis han er klar. Hvis ikke hadde det vært artig å sett Rafn der. Så kan Thomassen gå inn sentralt og Ramberg kan ta seg en liten tur på benken.



Ser helst at han Finske ?Malinen? får prøve seg, greit vi skal gi Staw tillit, men når han missbruker den som i går (Sorry, men det andre målet til særp08 må han ta på sin egen kappe), så må vi se hva ?Malinen? duger til.

Håper virkelig Valencia er klar, vi har allerede Askar på høyre som har en utrolig god hastighet og en god innleggsfot, mangler dog en på venstre som kan samme (Dog ikke med like raske bein).

Hva er intrykket deres av Rafn, han har bare vært innbytter og spillt sammenlagt max 15 minutter, kan ikke si noe positivt eller negativt om gutten. Dere som følger litt med på treninger samt vennskapskampene i vinter, virker han som en spiller som er på vei ut av "skallet" ?

Ønsker gjerne at vi prøver en 4-3-3, forutsatt at vi har valencia klar, hvis ikke bør vi fortsette med 4-4-2.

---------------------------

"If outside is so good, why has mankind spent thousands of years trying to perfect inside?" *Dr.Sheldon Cooper*


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f