Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 11 apr 10, 21:13
Endret: 11 apr 10, 21:16
Endret av: Knuty

Og da var vi i gang igjen ja..Gitt at foreløpige rapporter omtaler hendelsforløpet korrekt, så er dette helt hårreisende. Men vi har sett det før, så overraskelsen er vel ikke enorm..

Registrerer at de landsdekkende avisene også omtaler dette nå. Egentlig like greit, håper dette får mye oppmerksomhet nå, så noen kanskje klarer å ta tak i problemet snart. Problemet er vel at det nettopp er oppmerksomhet disse drittungene vil ha, og at rekrutteringen går enda lettere.

Håper de har nok bevis til å politianmelde, og hvis mulig også utestenge rette vedkommende fra stadion så lenge som overhodet mulig. Disse folkene har ingenting å gjøre på Fredrikstad stadion, selv om denne hendelsen skjedde vekk fra en fotballbane.

De alternative grupperinegne kan si hva de vil, men faktum er at det blir stadig mer supporterbråk rundt FFK. Som mange andre har nevnt, selvsagt var ikke dette meningen, men hva gjør vel det nå i ettertid? Det er jo så utrolig opplagt at disse slike grupperinger kom til å tiltrekke seg slikt søppel. Jeg er selvsagt klar over at det store flertall av BRH (eller hvem pokker som står bak dette tullet denne gangen) ikke har gjort noe galt, men dere vil uansett bli assosiert med hendelsen når enkelte av deres medlemmer er involvert.

At tribunelivet har blitt så mye bedre de siste par sesongene kan vi heller ikke skryte på oss akkurat. Tvert imot. Er bidraget fra de alternative grupperingene stort nok til å forsvare problemene de indirekte fører med seg? I mine øyne, et klart nei.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340