Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 11 apr 10, 17:02

Opprinnelig postet av Costanza

Godt innlegg. Synes riktignok Thomassen har vist mye vilje. Han løp mye innledningsvis og virker ivrig på å vise seg frem, men er jo tydelig kamprusten og får ikke ting til. Borges har gjort noen dumme feil (inkludert kortet), men viser også at han er i egen klasse med overblikk og fotballintelligens. Det er synd ikke lagkameratene henger med på det han vil skape. I tillegg er det mulig å vinkle spillet litt ut mot kantene, og vise litt mer besluttsomhet i motstanderens 16-meter. Én touch er ofte det beste!

Det mest skuffende er uansett den miserable psykiske forfatningen til laget som helhet (som vi så i hele fjor). Vi blir stresset, gjør feil, klager og syter med en gang vi får marginene mot oss. Dette må Aune & co. jobbe med å snu, allerede i pausen.

Forsåvidt enig med deg angående Thomassen. Viljen er der, det ser man i førsteforsvarer-jobben hans. Men han får til litt for lite..

Borges har enkle pasningsfeil til tider, men har også 4-5 nydelige pasninger. Godt orientert, og spiller klokt.

FFK kan godt få uavgjort eller seier i denne kampen, men det avhenger helt av hva trenerapparatet forteller spilerne i pausa. De må få opp tenninga, og få spillerne til å gjøre arbeidsoppgavene sine.

Laget vårt er av langt høyere klasse enn Sarpsborg sitt, men vi må få ut potensialet. Det ansvaret må spillerne forstå, og ta på alvor.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f