Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 apr 10, 13:58
Endret: 07 apr 10, 14:06
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Rey

Opprinnelig postet av mysthical

Ikke glem at de tre første  mnd er jo også mnd uten inntekt. Eller jo de har jo litt fra sponsorer avhengig av når de har innbetaling. Men det er jo først nå FFK skal tjene penger nå som kampene spilles.

Pengene for sesongkorta har de jo fått. Det er jo del penger, så å si at det er måneder uten inntekt er litt feil.

Det er jo uansett helt irrelevant, da dette har med likviditet å gjøre. Inntektene fra sesongkortsalget tilhører regnskapsåret 2010 uansett om noen få ble kjøpt og betalt for i slutten av 2009 f.eks. Det samme gjelder for eksempel TV-inntekter og sponsorinntekter. Selv om noe av det skulle blitt utbetalt i 2011, så er inntekten periodisert i 2010, og tilhører årets regnskapsår.

Saken til f-b er uansett svært misvisende, og ingressen grenser til ren løgn. FFK har ikke pådratt seg et underskudd allerede. Tre måneders drift har heller ikke noe med saken å gjøre. Det er for øvrig ingen sammenheng mellom ingressen og første avsnitt. I ingressen slås det fast at klubben har pådratt seg en underskudd, mens i første avsnitt drar man inn at dette er en prognose...

Tallet på 6,5 millioner er riktignok en prognose basert på budsjetterte inntekter og kostnader for hele perioden. FFK har vært nøkterne når de har anslått sine inntekter. F.eks. skal det bare ha vært budsjettert med et tilskuersnitt på 5.750. Kommer det rundt 8000 i snitt, så reduseres "underskuddet" med 3,5 million kroner bare der.

6,5 millioner kroner i underskudd er altså en prognose dersom FFK får nøyaktig 5.750 tilskuere i snitt, ikke øker sponsorinntektene, og ikke reduserer lønnskostnadene underveis. Kostnadene til FFK er rimelig faste, og består for det meste av trener- og spillerlønninger.

Nei, jeg ser ingen stor dramatikk i dette. Det virker faktisk ganske normalt at klubben må budsjettere med et underskudd etter å ha rykket ned fra Tippeligaen og en omsetning på 100 millioner kroner.

Det var langt verre da FFK gikk i underskudd det året de solgte spillere for over 35 millioner kroner. Wink

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f