Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 07 apr 10, 11:46

Hvis antall publikummere som kommer på kampene er større enn budsjettert, så øker inntektene i forhold til budsjett,  Det samme hvis man får inn flere sponsorer.

Og hvis menigmann legger igjen mere penger i kiosksalg, draktsalg etc - fører dette til mere penger i kassa. Går man videre i cupen, genererer dette også mere inntekter (i forhold til budsjett)

Alt dette gjør så at underskuddet kan reduseres.    En annen måte er selvfølgelig å kutte kostnader. Som i praksis betyr å enten selge spillere eller la noen i administrasjonen gå. Salg av spillere gir inntekter og kutter samtidig lønnskostnader. Men i tredje rekke går det utover sportslig satsning som kan medføre inntektstap i forhold til et mindre atraktivt produkt (les: FFK) som gjør at færre løser billett til kampene.

Jeg vet ikke hva FFK har budsjettert med i antall tilskuere pr kamp, og ei heller hvilken målsetning de har i cupen. Hvis alle hjemmekamper i cupen er ren bonus, er det jo en del å hente her - dersom de tar seg videre noen runder.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f