Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 05 apr 10, 22:17

Jeg tror nok Alta tok FFK litt på senga med å gå såpass offensivt ut. Jeg ble i hvert fall overrasket, og det er tydelig at Alta har mange spillere som er gode på ballbesittelse på dette nivået. Synes de spilte mye fin fotball langs bakken, og tidvis hang ikke FFK med. Heldigvis var de svake innenfor 16-meteren, og virket tannløse på offensive dødballer (de absurd mange cornerne de fikk og aldri utnyttet). Blir nå overrasket om Alta havner under midtsjiktet.

I FFK-maskineriet var det overraskende mye rusk, men vi hadde marginene med oss og var dyktigere enn Alta foran mål. I tillegg har vi bedre individuelle spillere som blir direkte avgjørende, f.eks. ved Wallaces ekstreme spisskompetanse på dødball og de kliniske avslutningene til Borges. Sistnevnte var for øvrig vår klart mest solide spillere i dag, fra min synsvinkel. Har en beundringsverdig evne til å få ting til å se lett ut. Du ser når han mottar ballen at han allerede har orientert seg om neste trekk, bruker få touch og har alltid overblikk. I tillegg god fysisk, jobber opp egne feil og veksler mellom å slå vanskelige og enkle pasninger. Briljerte ikke, og hadde sine feil, men ser altfor tydelig at han tilhører et annet nivå enn alle andre på banen. Selv på en grå dag ser du storheten i ham.

At Vidar Martinsen ble kåret til FFKs beste av stadionpublikum skjønte jeg ikke, men den kåringen har jeg aldri skjønt så mye av. Når det er sagt så hadde Vidar en helt grei dag på jobben.

Ellers skuffende å se at banen er i såpass dårlig forfatning. Det er tydelig at man ikke har brukt like mye ressurser på den før sesongstart i år som tidligere sesonger. Det er vanskelig å spille god fotball på et slikt underlag, men likevel synes jeg vi kan forvente langt bedre enn i dag. Det var urovekkende svak presisjon i pasningsspillet hos de fleste, men også veldig variabelt i duellspillet. Vi må opp flere hakk til bortemotet mot Sarpsborg, det er helt klart.

Men tre poeng på en middels svak dag er selvsagt ikke å forakte, og sånn sett har vi fått en fin start!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340