Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 mar 10, 13:51

Uansett hvem vi velger å ha på høyrebacken blir det ikke optimalt. Vi har ikke en eneste spiller i troppen som opprinnelig spiller på den posisjonen.

Jeg mener uansett at Martinsen er det beste alternativet. Han er hurtig, oppofrende i stilen og god på hodet. Sistnevnte er en undervurdert egenskap for backer, men ganske viktig på innlegg fra motsatt kant.

I tillegg til dette så har vi Wallace som forhåpentligvis kommer til å være like mye ving som back. Da er det greit med en høyreback som tar defensivt ansvar.

Jeg liker også backer som kan sikre når stopperen tar hodeduellene på utspill. Hvis vi kjører Borges relativt høyt i banen, noe jeg håper vi gjør, er det Piiroja som kommer til å ta de fleste duellene. Han er også kjent for å tidvis ligge feil i forhold til resten av fireren, og da kan det være bra å ha en back som sideforskyver nok til å fylle rommet.

Nå er vel ikke Martinsen heller kjent for å ligge der han skal til ethvert tidspunkt, men forhåpentligvis har han nok stoppergener til at disse bevegelsene ligger naturlig for ham :-)

Martinsen er en god nok løsning i Adecco-ligaen, men dersom vi rykker opp til neste år må vi ha en høyreback som er høyreback.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f