Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 25 feb 10, 18:13

Opprinnelig postet av Scout

Opprinnelig postet av Patrioten

Skjønner ikke hvorfor du skriver om dette i denne tråden. her handler det om kronekrulling og ikke noe annet.

Men det skjønner jeg! Du henger ut Plankehaugenstyret offentlig på dette uoffisielle forumet for å ikke bidra med kapital til FFK. Det handler i sin tur om kronerullingen, og ditt nokså snevre syn på deres bidrag, eller mangel på bidrag. Hva PH har bidratt med eller ikke er for meg ukjent, og det er det tydeligvis for deg også og da synes jeg det er direkte usmakelig av deg å henge de ut.

Opprinnelig postet av Patrioten

 

Kaller du å henge ut Plank

Tror ikke du skjønner hva som foregår mellom meg og Keiko på PM, hadde du vist det, ville du skjønt at han skriver dette bare for å irritere meg.

Nei jeg har ikke det fjerneste begrep om hva keiko99 og du sender til hverandre på PM, og det interesserer meg egentlig midt i kneet. Om han skriver for å irritere deg så kan du bare overse ham. Da går du seirende ut av det.

Opprinnelig postet av Patrioten

Du vet like godt som meg, at  noen fra Plankehaugen er stadig vekk innom dette forumet og de kunne fort svart om de ville.

Ja det vet jeg veldig godt. Jeg har bl.a. sett at Jaran Berg har skrevet innlegg i mange tråder, og styremedlemmer i PH har også svart for seg i enkelttilfeller, men de er ikke pliktet til det! De kan være pliktet til å svare for seg på medlemsmøter med betalende medlemmer tilstede dersom temaet om kronerulling står på dagsorden eller det komme opp under "eventuelt". Jeg aner ikke hvor ofte noen av representantene er innom dette forumet heller. Har tanken slått deg at det kanskje ikke forekommer så ofte?

Opprinnelig postet av Patrioten

Dette kunne tatt med meg på PM.

 Hvis du sikter til meg så kunne jeg gjort det, men når du går usaklig til angrep på styret og personer som sitter der og prøver å hevde at mine svar ikke angår kronerullingen ser jeg meg nødt til å svare. Og jeg støtter fortsatt keiko99. Hvis du på død og liv skal ha Plankehaugenstyret i tale om denne saken så foreslår jeg at du tar en telefon til de eller melder det som sak til neste medlemsmøte.

Det var da voldsomme greier. har du hatt en dårlig dag?

Virker jo nesten som du har lederen i Plankehaugen slik du overhøvler meg.

Her var det usmakelighet, går til angrep på de, at har plikt osv.

Skjønner ikke hva du mener med at jeg henger ut Plankehaugen?

 Jeg skrev at Plankehaugen burde være med å støtte FFK i denne aksjonen og du bruker sterke ord som å henge ut Plankehaugen, når jeg skrev slik. seriøst du mener ikke det?

Når det gjelder PH bidrag, ¨så er det ingenting i følge Tomroar. så her møter du deg selv i døren, Scout.

Jeg vet selvsagt at PH ikke har noe plikt til å svare her. men hadde de bare skrevet et par linjer om det, så hadde vi sluppet denne diskusjonen vi ta her nå.

P.s. Hvis du vil mer svar meg, tar vi det på PM.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f