Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 21 feb 10, 01:07

Opprinnelig postet av Lillestrøm

"Blir godt å bytte plass med dere til året " 

Er det alle sier før sesongstart, men LSK overlever hvert år. 36 år sammenhengende i øverste divisjon, og flere skal det bli.

Synd FFK råtner innvendig... Hvordan føles det at favorittlaget rykker ned? Jeg har nemlig aldri opplevd det før :-)

FFK råtner innvendig? Vel dem var på vei inntil Svein Johannesen(hørt om han??) og co tok over styreplassene, etter det har de tatt skikkelig skippertak og fått ryddet opp, er litt igjen, men de har gjort en glimrende jobbSmile

Som svar på det siste spørsmålet ditt: For oss supportere var det helt jævlig der og da da vi rykket ned, at det i tillegg var sparta sarpborg fk sarpsborg 08 røkkelet som sendte oss ned gjorde sakene enda verre. Da smalt bomba og alt bråket kom frem, egentlig sånn i ettertid så er jeg litt glad for at vi rykka ned, for da kom ting frem og vi fikk tatt tak i det som lå og ulma.

Husk at dere også for ikke lenge siden lå der nede, hadde ikke Nordlie gått så hadde dere rykka ned. Men nå er vi på vei tilbake, du så det selv sikkert istad når vi leda 2 - 0 over dere, la oss håpe at til neste år er vi tilbake og at vi kan møtes til kamp igjen.. Var dette svar godt nok Lillestrøm??

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

12 uker =D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f