Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 feb 10, 15:56

Opprinnelig postet av hasse33
Synes faktisk at Dag S har vært meget dyktig i sin måte å lede CD sedinger fra PL

Enig. Husker han fra tiden i TV Østfold, da var han helt på jordet, så kommentering er ikke hans greie. Men som studiosjef gjør han en god jobb. Ikke den vanlige flaue engelsken på han heller (for de av oss som har sett stamme-Davidsen og wannabe-briten Fjørtoft hos Viasat Fotball).

Gode gjester med gamle ringrever også. Eneste er supporterfolket som de gjerne kunne ha droppet, men de vil vel ha litt forandring og ikke bare de samme tre sikkert.

Sendingene preges av kvalitetssnakk, rikelig med høydepunkter og seriøsitet. TV2 kommer til å mase i evigheter om dommertabber og skandaler. I pausen blir det ingen høydepunkter, men reklame i det fløytesignalet går ved pause, så ti sekunder innom studio med "Blackburn leder 6-0 over United, vi er straks tilbake med andreomgang" og så mer reklame.

Det har vært en befrielse å se Canal + de siste årene. HD-kanalen, nesten reklamefritt og kvalitet. TV2 er jeg redd kommer til å kjøre sin vante tabloide vinkling på det hele og suge mest mulig reklamekroner ut av det hele for å dekke opp kostnadene.

Kommer vel sikkert en ny pakke med TV-kanaler vil jeg tro. Tror ikke de sender PL-kampene på samme kanal på Tippeligaen. Da får de jo ikke sugd ut penger fra de som både ønsker Tippeligaen og Premier League. Akkurat det er greit nok for min del, skal jo uansett ikke følge med på Tippeligaen til året.

Blir spennende å se hvor mye de tar betalt for dette. Synd at jeg trolig mister filmkanalene på Canal + nå. De koster meg skarve 20 kroner i måneden når jeg har sportskanalene i tillegg. Får vel neppe de kanalene alene for 20 kroner...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f