Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 08 feb 10, 12:13

Opprinnelig postet av danan


Hvorfor dette hatet til oss i Supras fra Brigaden buiscitman? Tror dere virkelig at dere tjener på det? Tror dere virkelig at vi kommer dårligst ut av det visst vi setter i gang en åpen diskusjon på forumet om Supras/Brigaden? Bruk huet litt... Jeg har sendt dere flere forespørsler om hvor dere har tenkt til å stå på tribunen denne sesongen, men får alltid til svar at dere ikke har bestemt dere enda. Gi oss tilbakemelding så kan vi snakke om det. Hvorfor ikke ta det på pm, dere kan vel umulig være begeistra for åpne diskusjoner dere heller. BRH har vel ikke stått på det feltet etter 16mai i fjor og knapt nok vært representert på stadion i det hele tatt (sett bort i fra den ene kampen mot Sarp i kvalikken), så at det er "deres" felt må du forstå at vi stusser litt på. Gi oss svar på våre henvendelser så kan vi bli enige.


Politikersvar? Om noen velger å fyre av noe pyro hjemme i gata så kan vel ikke jeg garantere for det? På stadion hjemme som borte så har vi hvertfall tenkt til å føye oss etter de lover og regler som gjelder der. Og om noen fyrer av f.eks et bluss hjemme i gata så har verken FFK, sikkerhetsansvarlige i FFK eller NFF noe med det å gjøre. Da blir det i såfall et tema mellom politiet og enkeltpersonen.

 

Hat til Supras?? Min reaksjon her hadde rot i beskyldninger mot BRH; og når til og med den personen som faktisk sto bak dette omtalte visittkortet selv presterer å ikke bare blånekte for kjennskap til det - det må han gjerne gjøre for min del - men i tillegg forsøke å legge skylden på BRH...synes du da det er merkelig at det kommer reaksjoner??

Ellers har du rett i at vi var temmelig dårlig representert ved en rekke anledninger utover i fjorårssesongen, men her får utestengelser av sentrale personer ta en del av skylda. Med disse tilbake, samtidig som flere som var endel fraværende i fjor vil returnere, håper vi å bli godt representert i årets sesong. Jeg var selv på de aller fleste kampene i fjor, og var ikke en eneste gang alene fra BRH - men som du sier var vi sjelden godt representert med store antall, bortsett fra et par anledninger.

Ang. feltet vet jeg ikke hvem du har snakket med, men dette får vi snakke om så ordner det seg nok.

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f