Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 08 jul 04, 12:39
Må si meg enig med kanogvetalt i denne saken. Avsnittet om Brenne og lederne i Moss er ufint.

Eggen har lang erfaring fra tippeliga (se hva som skjedde med moss da han dro), og han har også tidligere rykket opp med Aalesund (hvis jeg ikke husker feil), i tillegg kan vi vel ikke klage på det han har utrettet i Fredrikstad.

Av trenerne i tippeligaen har få eller ingen lengre erfaring enn Eggen. Lyn ? Glem det!, Rekdal? Nei! Molde, Viking (før ny trener nå), Bodø og Ham Kam har alle uerfarne trenere innenfor tippeligaen. By Rise har ALDRI vært hovedtrener. Mjelde i Brann har vel 1 1/2 sesong før denne. Halvorsen i Sogndal har også liten erfaring. Sandstø i Odd, samt trenerteamet i Tromsø er vel de eneste med bedre erfaring enn Eggen.

Spillerkjøpene før sesongen kan nok diskuteres, men til hvilken nytte? Gjort er gjort, spist er spist og kjøpt er kjøpt. Vi må heller hjelpe til med å bygge opp selvtilliten til de spillerne vi har.

Personlig tror jeg de aller fleste spillerne holder mål, men det de som har vært med fra 2. og 1. div har fått en slags reaksjon på den suksessen de har hatt. Det viser seg ofte at lag med suksess ikke klarer å følge opp året etter, uten at dette enkelt lar seg forklare.

Det er bare å se på hvordan vi drev å kløna i forsesongen. Da tapte vi kamper mot motstandere som skulle være mye dårligere enn oss, og som vi hadde slått lett i fjor. Hvorfor? Spillerne vi hadde var jo stort sett de samme, og burde være stappfulle av seiersinstinkt og selvtillit. Jeg tror svaret ligger i en mental reaksjon på suksess, og frykt for å ikke klare å følge opp.

For å underbygge dette kan det jo nevnes at en mann som Bjørnar vurderte å gi seg i klubben før sesongen, fordi han tvilte på at han selv holdt mål. De 2 siste kampene har han vært på rundens lag i nettavisen.

Hvis supporterne og media fortsetter å fortelle spillerne at de ikke holder mål, kommer de til å tro på det selv, og i såfall er det ute med alt håp, og oppholdet i 1. div kan bli langt.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f