Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5516

Lagt til: 28 jan 10, 19:44
Endret: 28 jan 10, 19:46
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av danieltr

Noe klokt, og noe mindre kloktWink

 

FFk er kjent for sitt entusiastiske publikum, og det er unektelig positivt. Dette har heller ikke blitt svekket på noen måte. jeg er ikke på noen måte enig i enkelte "representanter" for Plankehaugens forsøk på politisk innblanding i klubben, men opplever at dette har gitt inntrykk av positivt engasjement.

FFK har aldri vært kjent for strømlinjeformet styring. Dette er forsterket i 2009, og er negativt for omdømmet. Men "mannen i gata" ellers i Norge finner det nok litt sjarmerende også. Litt som VIF i gamledager med regnskap på pølsepapir.

Kritikken mot Ramberg, og PAC, er i beste fall utidig. For det første tok spillerne opp misnøyen med Nordlie med ledelsen allerede før han ble ansatt. Da dette bare ble verre gjorde de det igjen. Når det ikke bar frem, hverken overfor styrene eller klubbledelsen, uttrykte de sin frustrasjon til de som "er Fredrikstad Fotballklubb" nemlig medlemmene. Naturlig nok valgte de media får å kommunisere dette(hadde nok tatt mye tid med telefonen). Videre er Ramberg valgt til talsmann for spillerne. Dette mandatet er tydelig kommunisert. Hvis han uttrykker meninger spillergruppa ikke står inne for, bør han miste dette mandatet. Dette har ikke skjedd, og dermed er det grunn til at har snakket spillergruppas sak og det er følgelig ingen grunn til å kritisere han for det.

Fra og med ca 9.15 i dag kan vi endelig se fremover!

 

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f