Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 28 jan 10, 19:42

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av TheDude

jeg tror ikke at dette nødvendigvis kommer til å hefte ved FFK i lang tid, det vil si hvis kommende sesong blir en sesong med sportslig suksess og uten skandaler vel å merke. FFK rykker opp igjen på første forsøk og får skryt av alle som da mener at det er utrolig bra gjort å gjøre det så bra med en klubb som lå med brukket rygg å veltet seg i skam for under et år siden. Dette kommer tl å være de samme synserne som har hudflettet FFK for det motsatte i høst, Frode Olsen, Esten Sæther m.fl.

Helt enig, TheDude,

det er ikke langt mellom helvete og himmel, jeg har tenkt akkurat det samme som deg. Allerede til sommeren så kan, jeg sier KAN, TFA og det nye styret og administrasjonen være geniforklart.

Ordtaket "Evig eies kun et dårlig rykte" stemmer ikke alltid.

Ja jeg håper virkelig at dere får rett og at det ikke blir motsatt så vi ikke tar en Ham kam.Håper virkelig klubben får et løft snart nå og at man kan faktisk logge på nette og lese positive saker om FFK.Men må vi selge fler spillere så kan det fort bli Ham kam.Og nei jeg håper ikke at det skjer for klubben betyr mye for meg og vil at vi skal komme sterkt ut av dette til slutt

---------------------------

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f