Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 28 jan 10, 19:24

Opprinnelig postet av danieltr

Dessverre er det nok helt riktig dom DeKjök sier her.

Resten av det fotballinteresserte Norge har i mange år hatt en svært positiv innstilling til byen og laget, men dette har skandaleåret 2009 med alt det negative som har skjedd langt på vei revet ned. Aristokratklubben med engasjementet rundt klubben nærmest alle har misunt oss, har på egen hånd vendt resten av fotball Norge mot seg.

Jeg vil trekke det så langt som å si at enkelte spillere også har vært bidragsytere til dette. Ramberg eksempelvis, med konstant syting i media på grensen til det latterlige som spillernes talsmann. Dette har ført til at spillerne har blitt sett på som sytete og overbetalte og har mistet all sympati. Sympatien har vi mistet også på banen etter Barsoms voldsomme taklinger, og manglende anger i etterkant.

Vi har hørt mye om lekkasjer innad i adm., men jeg har vel heller aldri opplevd en klubb i mediesammenheng hvor så mange ulike spillere har uttalt seg negativt om klubben, enten det er misnøye med lite spillertid, misnøye med trenere, misnøye med manglende kontraktsforhandlinger osv, osv. Det jeg selvsagt vil fram til er mangel på lojalitet, og Wehrman, Ramberg, Kvisvik, Czwartek m.fl. har sørget for med sine uttalelser at klubben samlet har mistet mye av sitt gode navn og rykte.

Dette er for meg som ELSKER klubben min, forferdelig trist, og jeg gleder meg virkelig til å lese en nettartikkel om FFK som er positiv, uansett hva den gjelder. Det siste året har vært ekstremt tungt.

6. November 2009, den tyngste dagen i mitt liv..

Enig.Sant så sant

---------------------------

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f