Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 28 jan 10, 12:49

Er stort sett enig i det Holters sier her, men mine egne tanker rundt det hele er som følger:

1. Det var en forhastet beslutning å hente Nordlie i høst. Laget hadde antagelig hevet seg tilsvarende uansett - i hvert fall om forsterkninger uansett hadde blitt hentet. Nordlie var en "pisse i buksa for å holde seg varm"-løsning som man måtte vite ville koste skjorta. Hadde vi unngått nedrykk ville vi nok hatt råd til det, men det var en stor sjanse å ta.

2. Spillernes forutintatte holdning, hvor flere spillere faktisk sa allerede før Nordlie var ansatt at dette ikke var bra, bidro ikke til å gi mannen en lettere jobb. Dog virker det rart at ledelsen overhodet ikke tok hensyn til dette.

3. Nordlie har fått ufortjent mye kritikk. Problemene i klubben er ikke hans skyld, de skyldes først og fremst at det er alt for mange småkonger i styre og stell - folk som er mest opptatt av egen posisjon og å stille seg selv i et best mulig lys. Folk som er mer opptatt av å få rett enn av å få klubben på rett kjøl.

At Keiko nå må ta sin sluttpakke og gå, fører med seg to positive ting: FFK sparer noe penger, og hylekoret roer seg. Dog - og her kommer et punkt hvor jeg er uenig med deg, Holters - dette er ikke automatisk noe vendepunkt. Det må ryddes mer. Vendepunktet har vi først nådd når klubbens anseelse er på vei opp igjen. Når muldvarpene er røkt ut av gangene sine. Når fokus kan få være på det sportslige. Det er et godt stykke igjen dit, og whiskyen min blir nok stående i hylla og vente på bedre anledninger.

Forøvrig - mener du at Nordlie er "en gal mann" som i "en gærning" eller som i "feil mann"? Jfr starten på innlegget ditt.

 

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f