Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 jan 10, 12:17
Endret: 28 jan 10, 12:20
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av alexx

Det er da merkelig at enkelte syns tiden er moden for "feire" med edle dråper. Virker nesten som enkelte feirer en slags personlig seier over Tom Nordlie!

Galskapen var å ansette en gal mann på en selvdiktert, og tidenes dyreste, trenerkontrakt i FFK når klubben allerede da lå i ruiner.

Opprinnelig postet av alexx

FFK som klubb har overhode ikke kommet styrket ut av dette

Alle er enige i dette. "Eventyret Nordlie" har kun skadet klubben, men det er da ingen grunn til at la eventyret utvikle seg til et evigvarende mareritt? Hele ansettelsen var en tabbe, og det innså det nye styret. Tom Nordlie var aldri den rette for Fredrikstad Fotballklubb.

At det gamle styret ikke innså det samme setter jeg på kontoen for at de i det hele tatt presterte å ansette mannen. I tillegg er det ufattelig for meg at de ikke grep sjansen til å hente Rikard Norling da man hadde muligheten.

Tom Nordlie er nå redusert til FFK-historie.

Og da må være lov å feire at vi nå forhåpentlivis er ved vendepunktet.

Jeg er også noe skeptisk til Aune, men jeg er innstilt på at 2010 trolig blir en mellomsesong for å få skuta på rett kjør igjen. Jeg håper bare av hele mitt hjertet av Aune har pondus nok til at FFK unngår å rykke ned til året.

Når det er sagt, så var ikke akkurat Aune heldig da han forsøkte seg forrige gang. I den første perioden var alt kontrollert per telefon av Grönhagen. I den andre perioden slet Aune med en skadeproblemer ut av en annen verden, og dette bedret omtrent i den perioden da Tom Nordlie ble ansatt. I tillegg ble to nye spillere hentet inn. Det var ikke rart at det gikk litt bedre i perioden etterpå.

Jeg er like overbevist som pro-Nordlie fans, som hevder at FFK fortsatt hadde vært en tippeligaklubb om spillerne med flere hadde hatt en annen innstilling, om at FFK aldri hadde rykket ned om Tom Freddy Aune fikk disponere de samme midlene som ble brukt til å hente Nordlie, Arne, Andersson og Valencia tidligere i overgangsvinduet. Hadde Aune fått en høyrekant og en bevegelig/gjennombruddshissig spiss, så tror jeg vi hadde unngått det hele.

I stedet ble det er totalt feilslått stunt som bare har påført klubben ytterligere kostnader.

 

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f