Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 28 jan 10, 09:40

Opprinnelig postet av rød og hvit
Dette sier mye om et styre som har gått av. Merkevaren FFK er mye mer knyttet opp mot engasjement og miljø rundt klubben og  et lag som spiller positiv fotball. Et dårlig styrearbeid gir et negativt fokus over kort tid - men det er blant annet vårt engasjement og støtte for klubben som sier noe om merkevaren er svekket. Jeg opplever det ikke flaut at klubben nå tar et par avgjørelser som er kontroversielle, men nødvendige. De viser styrke.' Flau ble jeg den dagen de ansatte TN

Ikke helt enig.  Det er bare vi som har fulgt saken nøye som klarer å skille her, utad ses FFK nå på som klovneklubb nummer en i Norge og et slikt negativt inntrykk kommer klubben til å slite lenge med.  De personene som har gjort dette har ødelagt mye av hva 100 år historie har bygget opp. 

At styret nå virker langt bedre og viser styrke er jeg enig i, også mht avsettelsen av TN.  Ansettelsen av TN var bare en av mange feil som ble gjort i 2009 og langt fra den mest flaue.  Det pinligste her var å sitte å høre at styreleder har måttet skifte låser på dørene til kontorer og lagt ut feilinformasjon som åte for å fange de som lekker samt at TN opplevde å gå fra låst kontordør og slukket pc for så å komme på jobb dagen derpå hvor døren var åpen og pc på.  Er disse personene som har holdt på med dette fortsatt i lokalene?

Husk også at FFK må avspise en rekke kreditorer med 60%  Altså de ber om 40% rabatt og hvis ikke de får det blir det ingenting.  FFK er per dags dato en særs dårlig betaler og det ovenfor andre småklubber også.

Jeg så pressekonferansen live på vg tv  og det var fryktelig pinlig.  Men både det nye styret og Tom Nordlie kom godt ut av det synes jeg.

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f