Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 28 jan 10, 09:10

Jeg syns også det er flaut. Ting har i grunn vært veldig flaut de siste månedene - eller året - i stadig økende grad. Etter sølvmedaljen (et herlig, men dessverre stadig fjernere minne) har det ikke vært mye å glede seg over.

Flauest av alt er hvordan det avgått klubbstyret, den avgåtte ledelsen og det stadig sittende AS-styret har holdt på. Jeg skulle til å si at det toppa seg med ansettelsen av Tom Nordlie, men det toppa seg vel egentlig med at visse elementer - som vanlig - fikk kalde føtter, kasta bort en unik mulighet til å ansette Rikard Norling som ny trener og isteden uttrykte "full tillit" til Tom Nordlie, som i realiteteten hadde bortimot NULL tillit på det tidspunktet.

Jeg klandrer ikke Tom Nordlie. Han fikk et godt jobbtilbud og takka ja. Jeg har på mange måter alltid hatt litt sans for ham også (vel å merke bortsett fra hans velkjente personalpolitikk eller mangel på sådan). De som ansatte ham, derimot... Det lyste av desperasjon (stikkord: "redningsmann") lang vei, og ingenting annet. Alt rundt Tom Nordlie burde vært velkjent for alle. Men det eneste de så på var hans gode resultater som "redningsmann" på slutten av en sesong. Det var dét en ville ha, og en var villig til å sette framtida på spill for å få det. Og så fungerte det ikke en gang.

Ville det vært roligere nå - og i de siste månedene - dersom FFK faktisk hadde redda plassen i Eliteserien *) med tom Nordlie ved roret i november? Sannsynligvis! Men jeg er stygt redd for at dét bare ville vært å skyve alle problemer foran seg - og kræsje enda hardere om noen måneders tid. Sånn sett er det bra at det som skjedde har fremtvunget radikale endringer (nytt styre, direktørens avgang, trenerens avgang, opprydding i personalet, en prosess for å rydde opp økonomien). Jeg håper det vil lykkes.

Ja, det blir dyrt å kvitte seg med Tom Nordlie. Det hadde blitt enda dyrere å beholde ham. Ikke bare på grunn av hans dyre kontrakt, med på grunn av spillere vi hadde mistet, spillere som ikke ville komme til oss, tapt anseelse og - er jeg redd - stadig nye skandaler.

Det er litt flaut at det er nødvendig å gå til dette skrittet. Det er ikke så flaut av nye koster (no pun intended Wink) er i ferd med å måke opp det de gamle har søpla til. Det er ikke flaut at en endelig har begynt å ta riktige avgjørelser i klubben min (og jeg kan endelig si at det er klubben min, ettersom jeg endelig har tatt steget og meldt meg inn for å kunne gi mine egne bittesmå bidrag til å få den inn på riktig vei). Nå håper jeg vi kan beholde de spillerne vi har igjen, at nye spillere vil ønske å komme til Fredrikstad igjen, en mer fornuftig drift framover, at det endelig utarbeides et verdigrunnlag og en plan for hvordan en ønsker at Fredrikstad fotballklubb skal være og framstå, og at vi på nytt kan begynne å bygge opp alt som har blitt brutt ned. Om vi så må bli i 1. divisjon *) et par sesonger for å få det til på riktig måte, så helt greit!

Det var også flaut at alt som skjedde gjorde meg så nedbrutt at jeg måtte annonsere en "ferie" som FFK-supporter. Det har naturligvis ikke gått 100 % - bl.a. har jeg jo meldt meg inn i klubben i mellomtida. Nå håper jeg at jeg igjen vil føle grunn til å være stolt over klubben i mitt hjerte. Så langt ser det bra ut!

*) Jeg har bestemt meg for å ikke bruke sponsornavnene. Wink

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f