Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 jan 10, 14:15

Opprinnelig postet av sarpen

Situasjonen kan ikke sammenlignes. Sparta og S08 var under samme paraply og utarbeidet en avtale som begge klubber ble enige om. Dette er ikke tilfelle med kval kampen. Vår andel av billett inntekter er benyttet til noe annet, rent juridisk er dette underslag. Definisjonen av kreditor er noe helt annet.

Altså rent juridisk som du da sier så driver særp08 med underslag. De ble enige med sparta om noe og brukte penga til noe annet.

Situasjonen er dønn lik. Særp har brukt penger som ikke er dems og FFK har gjort det samme. Særp kom til enighet med sparta om en løsning og FFK det samme med særp.

Skjønner du ikke at du nå ikke bare har skutt deg selv i foten, men du har sprengt begge føttene i fillebiter. Slutt nå mens leken ikke er for irritert.

FFK har gjort samme tabben som særp, moss, lyn, odd og ja stort sett alle lag i de to øverste div. Er det mulig å være så vanskelig med å få det inn da. særp driver like mye med underslag de også som du velger å kalle det. Derfor de fikk poeng trekk for pokker. Glemt det eller?????????

---------------------------

It's only one united. Leeds United


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340