Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 19 jan 10, 13:42

Opprinnelig postet av Plankekæll

Så du mener jo flere penger du spytter inn jo bedre er du som menneske? Navn publisert og greier!

Studenten Frank betaler 500,- av oppsparte penger, men dette er ikke bra nok til å få navnet sitt publisert. Man må jo gi litt mer enn det. Pappagutten Preben André fikk 12.500,- av far til denne innsamlingen, og brukte disse. Og jippi, Preben André får navnet sitt publisert fordi han er mye "viktigere" enn studenten Frank.

Helt håpløst mener jeg. La folk få gi akkurat hvor mye de vil, alle sammen er akkurat like viktige. Dette er ikke en konkurranse i å gi mest mulig, men å støtte klubben sin.

Dette blir mer aktuelt for meg når mannen med alt sportslig ansvar forsvinner, da vet jeg hvertfall at pengene blir brukt mer fornuftig. Men igjen, nei jeg gidder ikke å bruke minimum 1000,- på dette.

 

trenger ikke tolke alt i værst tenklig måte. Jeg har aldri sagt at noen var bedre eller dårligere en andre. Jeg prøver bare å komme med forslag. Tallet 1000 var da nevnt og media. Jeg kom derfor med et utspill for at man kan beholde grensen på kr 1000 men også han en lavere grense ved at 1000 er summen for at man skal listes opp i avisen. Sier seg jo selv at man ikke kan liste opp alle som gir 100 kr siden det da vil ta 40 sider av f-b. Jeg kom ikke med noe løsning men kun et forslag.

I stede for å kun gå til frontal angrep så kom heller med noen forslag. Det er det FFK trenger. Hvordan skal vi klare dette best mulig. Det vi ikke trenger nå er noen så prøver å drepe alle ider og tanker.

---------------------------

It's only one united. Leeds United


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f