Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 12 jan 10, 00:20

Opprinnelig postet av jag

 

Den der var ventet og min kommentar var helt tilsiktet. Selvfølgelig har man rett til å mene som man vil. Problemet er bare de man treffer i det daglige og som mener det samme som andre enn meg. Når man da begynner å stille spørsmål ved hvorfor de mener dette, så vet de ofte ikke, eller de har noen merkelige grunnet som lett lar seg knuse med LITT argumentering.

Men det er nok av de som har gode argumenter, men de skal jeg holde utenom.

 

Problemet er folk som mener at TN må bort fordi det er populært å mene det. Jeg prøver bare å dra igang en debatt om dette er riktig, og om ikke ting har gått litt ut av proporsjoner.

Jeg håper jeg med dette har klart å starte en slik debatt/bevisstgjøring.

 

 

Forøvrig står jeg på det jeg har sagt i det siste. TN kommer ikke til å forsvinne fra FFK. Iallefall ikke første halvdel av 2010.


Skjønner dette slik at de du vil til livs er de som slenger seg på en sak med en mening, uten helt å sette seg inn i saken. Kan ikke tolke ditt innspill på annen måte enn at du mener flesteparten av de som er i nevnte kategori, er imot Tom som FFK trener.

Jeg er av stikk motsatt oppfatning, nemlig at de som gir sin støtte til Tom på samme måte som du, er de som ikke har satt seg inn i sakens kjerne, men bare slenger seg på en bølge. Særlig nå etter idrettsgalla tullet, fordi det synes riktig at Tom nå fortjener støtte. Jeg mener 100% at Tom ikke har noen som helst skyld i nedrykket. Som noen har nevnt tidligere er hans eneste feil i denne saken egentlig at han takket ja til jobben i et meget betent vepsebol, og det skal han på ingen måte lastes eller klandres for.


Når det er sagt, er jeg og 100% mot at han skal være FFK trener videre. Han kan sikkert være rett man for andre klubber, men ikke FFK. Vi skal spille fotball, ikke kølke fotball. De som ansatte han gjorde vel det de kunne av feil i den prosessen, og det vil klubben måtte betale dyrt for i mange år framover. Enten økonomisk fordi man velger å sparke han, eller sportslig(på sikt, ikke umiddebart) og økonomisk fordi man velger å la han fortsette. Jeg mener han bør fjernes så fort som mulig, så får vi heller ta et par år ekstra i adecco'n.

Kællen kan sette seg i respekt og kjefte på spillerne så de løper mer. Det er noe alle kan se. Kællen kan ikke bygge og sette sammen et lag med langstiktig slagkraftig planlegging. Det er noe alle kan se av hans CV og resultater, hvis man gidder å sjekke.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f