Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 06 jul 04, 08:37
Til DjPete – om HamKam : Enig med super, det er vel det som er svaret. Og HamKam har etterhvert virkelig fått igjen for Frigård.

Men 7 mill., bare til administrasjon? Det høres jo sinnsykt mye ut.

Jeg mener ikke her å nedverdige Fredrikstad som by, men å sette den i perspektiv fordi jeg ikke uten videre vil godta at Eggen og Hansen gjør en dårlig jobb med å skaffe spillere. Selv bor jeg i Oslo, mest pga. jobb, og vil gjerne flytte hjem en dag og aller, aller helst bosette meg i verdens vakreste Gamleby. Men jeg møter stadig folk fra Fredrikstad som uttaler at de ikke liker Oslo, uten at de egentlig har annen erfaring enn Karl Johan og Aker brygge. Mest av alt tror jeg det er patriotismen som snakker. Som Ingergml sier så er det mange som liker å bo i utkanten av en by og det er nettopp her Oslo har utrolig mange flotte områder å by på. Og det gjelder også Bergen, Trondheim og Tromsø. Og disse byen har i tillegg mer å by på av puber, cafeer, bymiljøer og forretninger og det utgjør er faktisk en helthet som lokker folk. I tillegg er det ikke fett med jobber i Fredrikstad. Men det kommer, det er mye som gror i Fredrikstad for tiden. Bare noen kan bombe Torvbyen til H......

For en utenfra, er nok ikke Fredrikstad så attraktiv som vi liker å tro. Jeg tror faktisk en trener som Eggen er vår største beholdning mht. å lokke spillere til FFK. Får vi tak i en eller to spillere til som er mer kjent, slik som Enerly, vil det også løsne.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340