Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 10 jan 10, 14:08

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av Bedreviteren

             Ja det er som du sier sammensatt og mange grunner  til at FFK er parkert som en klubb fremover. Men skulle jo tro det var mulig å diskutere andre ting og grunner til det enn bare Nordlie er idiot, psykopat, mobber osvosv som snart alt har handlet om etter sesongslutt. At klubben er rævkjørt er ihvertfall ikke Nordlies feil...

Jeg bare prøver å si at det er en grunn til at spillerne presterte som de gjorde. Det er vanskelig å isolere spillergruppa som en årsak alene til at ting gikk galt. De spillerne som har vært ute i media har da ikke lagt skjul på at de ikke er fornøyd med 2009 sesongen og innsatsen? Gashis uttalelser i avisa er vel siste eksempel på det. Og innsats? Gashi fremstår vel ikke akkurat som den som ikke yter innsats i kampene, selv om han ikke har spillt godt? 
Jeg lurer derfor fortsatt på hva som ønskes av spillerne nå som kan gjøre kritikerne (og da spesiellt trådstarter av denne tråden) fornøyd...

 

1. Slutte å gå til media med alt de er misfornøyd med ledelse og TN

2. Punkt 1. vet vi de ikke klarer å gjennomføre. Så kanskje de heller skal  gå til media og fortelle hele historien om spillernes egen innsats. Gjerne da henge ut enkeltpersoner som de er så flinke til.

3. Legge frem treningsdagboken sin... (hehe, ja mye tyder på at FFK-spillerne er i nærheten å ha en så professjonell innstilling til idretten sin. 

4. Slutte å drikke i sesong

5. Begynne å trene hardt, gi alt på både trening og kamp. Faen ikke så mange timer i døgnet de jobber.

Men vet nå at Ymer kommer til å si "fotball-spillere" er noe eget, er så vanskelig situasjon de har med press etc, og det har jo ikke andre idrettsutøvere mener jeg.

Og for all del ikke sammenligne de med andre arbeidstakere med samme lønnsnivå. De har jo ikke press på seg til å levere de. For de blir jo bare oppsagt hvis de ikke leverer. Mye verre for fotballspillere, de kan jo ikke bli oppsagt uansett hva de leverer, så de er det synd på de, de må jo bli i jobben til kontrakten går ut uansett og med samme lønn.

Vet bare at jeg har jobbet i bedrifter hvor ledelsen har surra gang på gang, men jeg har levert og har måttet levert max, ellers så ville jeg jo fått sparken. Problemet er at fotballen, og media har laget en "way-out" for å slappe av. Går det galt så bare skylder vi på treneren, ledelsen eller "arbeidsforholdene" Og så blir de andre sparket og vi har blanke ark igjen.

Og det var faktisk du som sa jeg "mangler innsikt" så du ikke orket å kommentere innlegget i første omgang. 

Har ikke prøvd å "isolere" spillergruppa som årsak...merkelig at du skriver det samtidig som du er furten fordi du mener vi tolker dine innlegg galt. Jeg prøvde med tråden å sette fokus på at det finnes flere årsaker til fiaskoen enn TN og RH og at spillerne går nesten fri.

Når det gjelder Gashi, så hadde han kanskje prestert bedre i kamp, hvis han hadde levert under trening og ellers. Han var btw en av de jeg så oftest ute og drakk på Buddah etter kamp. Hvis man kan noe om trening så vet man at timene etter maks ytelse (vet det er feil å skrive, spillerne har jo ikke ytt maks) er RESTITUSJON. 

Etter konkurranse sørger andre idrettsutøvere for å spise riktig, få i seg masse drikke (ikke alkohol) og legge seg tidlig.
Finn 5 feil i hvordan da Gashi med flere gjorde etter kampene. Kan kosthold, trening og livsførsel ha noe med prestasjon i kamp??

Nei, Ymer, la oss heller løfte han på gullstol for de 90 minuttene i uken han leverte grei innsats(ikke prestasjon) Problemet med norske fotballspillere er at de nettopp tror de får 2 mill i året for de 90 minuttene, mens faktum er at de får så godt betalt for at de skal gidde å legge ned masse tid og innsats på trening og forbedring, og for at de skal forsake ting som festing og søpla-kosthold.

Noe forøvrig utøvere i andre idrettsgrener gjør for småpenger fordi de "ønsker å bli best"

Men igjen, kan ikke sammenligne det med fotballspillere for de er " i en spesiell situasjon)

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f