Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 08 jan 10, 11:10

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Tror du virkelig Nordlie ville vært ett så stort diskusjons-tema om spillerene ikke ville sparke han.

-----------------------------------------

Gratulerer med et meget konstruktivt innlegg.....

Nei, det tror jeg ikke, selv om det ikke må fremstilles her inne som om det bare er spillerne som vil ha bort Nordlie. Eller det er ikke bare spillerne som aldri ville at Nordlie skulle bli ansatt. Så bråk i en eller annen form ville det nok blitt uansett. Kontrakten til Nordlie, uten rettrettmuligheter, er i seg selv mer enn nok til å lage "et helvete" i en klubb som er kjørt helt på ræva økonomisk.

Takker for gratulasjonen. Den har virkelig tyngde siden den kommer fra den mest konstruktive debatanten her inne. Takk igjen Laughing.

Du savner spillere med innsats og selvransakelse.
Om innsatsen kommer når vi får ro i spillergruppa gjenstår å se. Innsatsen ifjor var under enhver kritikk, av sammensatte årsaker.
Når det gjelder selvransakelse så lurer jeg på hva du er ute etter? At spillergruppa ikke er fornøyd med innsatsen ifjor er det vel nå ingen som tviler på. Det har kommet fram i media så og si hver gang en spiller har uttalt seg. Er det noe mer du vil ha? Mener du f.eks. at de skal være happy med Nordlie og ønske ham med videre bare fordi de selv ikke leverte varene ifjor? Mener du det er noen sammenheng mellom innsatsen i spillergruppa ifjor, og det faktum at Nordlie er en bajass som har slitt i alle klubber han har vært i? Du mener kanskje at det er passe "straff" å bli sittende med Nordlie som trener? Bare spør jeg... 

P.S. Jeg vet dette ikke er noen "Nordlie-tråd", men vanskelig å snakke årsaker til uroen i spillergruppa uten å nevne Nordlie. Selv om Nordlie selvfølgelig ikke skal ha skylda for alt det som gikk galt ifjor...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f